Αγαπητοί Φίλοι, με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο

Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης City Unity

Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης City Unity

Το City Unity ΙΕΚ είναι μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου City Unity. O εκπαιδευτικός όμιλος με πολυετή εμπειρία και παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης, διασφαλίζει και εγγυάται υψηλή ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Το City Unity IEK, έχοντας ως κύριο συστατικό της φιλοσοφίας και της κουλτούρας του τον άνθρωπο, κατανοεί με αυξημένη ευαισθησία τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικογένεια. Για αυτό το λόγο, προσφέρει μεγάλης κλίμακας έκπτωση στα δίδακτρά του και επιδότηση διδάκτρων για άτομα ειδικών κατηγοριών (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.λ.π.) έτσι ώστε να συμβάλλει ενεργά και αποτελεσματικά στην ποιοτική κατάρτιση και στην πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων των καταρτιζομένων.

Με εξειδικευμένο προσωπικό και με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, το City Unity ΙΕΚ θα σε οδηγήσει βήμα – βήμα σε μια επιτυχημένη προσωπική ανέλιξη και στην άμεση επαγγελματική σου αποκατάσταση. Μέσα από την περιήγησή σου στις σελίδες του site μας, έχεις την δυνατότητα να λάβεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, να επιλέξεις το επάγγελμα που σου ταιριάζει, να ενημερωθείς για τα πλεονεκτήματα που έχουν οι σπουδές στο δικό μας ΙΕΚ αλλά και για τα προνόμια που σου παρέχουμε. Οι σύμβουλοι εκπαίδευσης, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό είναι στη διάθεσή σου για να συζητήσουν μαζί σου, να αναλύσουν κάθε θέμα σχετικά με την ειδικότητα, τις δυνατότητες, τις προοπτικές, την αποκατάσταση, τις αμοιβές, αλλά και για να δουν μαζί σου το προφίλ του επαγγέλματος που σε ενδιαφέρει. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικό να εκφράσεις κάθε απορία που μπορεί να σε απασχολεί και να λάβεις ικανοποιητικές απαντήσεις σε κάθε ερώτημά σου.

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα μας επιλέξεις και θα έρθεις να σπουδάσεις σε εμάς, όπως άλλωστε κάνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες νέοι φοιτητές στους φορείς του ομίλου μας. Στο επίκεντρο της προσοχής μας έχουμε πάντα εσένα, τον καταρτιζόμενο, για την κάλυψη των προσωπικών και επαγγελματικών σου αναγκών. Με πολλές και συνεχείς συνεργασίες έχουμε επιτύχει τη δικτύωση με τις κορυφαίες επιχειρήσεις του τόπου μας αλλά και με επιχειρήσεις του εξωτερικού, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε εσένα στις καλύτερες και καταλληλότερες θέσεις σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων για πρακτική άσκηση και για μελλοντική εργασία.

Δεσμευόμαστε να είμαστε όλοι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα. Από τη στιγμή που εντάσσεσαι στην «οικογένεια» του ομίλου μας θα είμαστε διαρκώς δίπλα σου σε όλα τα σημαντικά επαγγελματικά βήματα της ζωής σου, τις αναζητήσεις, τις δραστηριότητες και τις επιτυχίες σου. Παράλληλα με την επαγγελματική σου αναβάθμιση και ανέλιξη, θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε διάφορες κοινωνικές, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές, αθλητικές και πνευματικές δραστηριότητες και δράσεις. που συμβάλλουν στην προσωπική σου ανάπτυξη.

Το όραμά μας είναι να συμβάλλουμε στη βελτίωση και αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης συμμετέχοντας ενεργά στην πραγματοποίηση των επιδιώξεων των σπουδαστών μας με συνέπεια, ευαισθησία, υπευθυνότητα.

Γερονικόλας Χάρης
Πρόεδρος