Υποδομες

To City Unity IIEK βρίσκεται στο Σύνταγμα, στην καρδιά της Αθήνας.  Σκοπός μας είναι η υψηλού επιπέδου κατάρτιση, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από ένα ιδανικό συνδυασμό εκπαιδευτικής εμπειρίας που συνοδεύεται με εκπαιδευτική παράδοση, με ανθρωποκεντρική αντίληψη και διαμορφώνει το ιδανικό αποτέλεσμα.

To City Unity Ι.Ι.Ε.Κ. δημιούργησε ξεχωριστούς, άνετους και φιλικούς χώρους, έτσι ώστε η εκπαιδευτική παραμονή στους χώρους του, να είναι αξιοποιήσιμη, λειτουργική και ευχάριστη έχοντας πάντα στο επίκεντρο το σπουδαστή. Γι αυτό το λόγο αξιοποιήθηκαν  σύγχρονοι χώροι, οι οποίοι διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπουργείου παιδείας / ΕΟΠΠΕΠ.

Θησέως 15-17,  Αθήνα

Εκσυγχρονισμένα  εργαστήρια, εξοπλισμένα έτσι ώστε κάθε μάθημα να γίνεται με τα καλύτερα εφόδια, καθώς και μια πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη.

Καρύτση 1 και Κολοκοτρώνη, Αθήνα

Σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με υπολογιστές και εργαστήρια πληροφορικής .

 

Σπουδαστικές Εστίες

Τo ιδιόκτητο CityU Accommodation Hall άνοιξε τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο του 2009.

Περιλαμβάνει άνετες εστίες, με φιλικό και οικείο περιβάλλον, ιδανικό για τις ώρες μελέτης, τις απαραίτητες ώρες ξεκούρασης και για αξέχαστα σπουδαστικά χρόνια.

Το CityUAccommodationHall περιλαμβάνει ικανοποιητικό αριθμό εστιών σε απόσταση 500μ από τις κύριες εγκαταστάσεις του CityUnity ΙΙΕΚ και δημιουργήθηκε για τη διευκόλυνση των σπουδαστών που προέρχονται από την Ελληνική περιφέρεια. Η κατανομή των εστιών γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Επίσης περιορισμένος αριθμός εστιών διανέμεται βάσει κοινωνικών κριτηρίων των αιτούντων.

Η κατανομή των εστιών των σπουδαστών κατά τα παραπάνω γίνεται με εισήγηση του υπεύθυνου εγκαταστάσεων και έγκριση του υπεύθυνου Οικονομικών.

Σε όλους τους σπουδαστές που φιλοξενούνται στο CityUAccommodationHall διανέμεται ο σχετικός οδηγός (CityUAccommodationHallGuide) για την ορθή και ασφαλή χρήση των εγκαταστάσεων.

 

Einstein Cafe 

Οι σπουδαστές του CityUnity ΙΙΕΚ μπορούν να απολαμβάνουν ευχάριστα διαλείμματα στην καφετέρια του CityUnity, το Einstein Cafe!

To Einstein Cafe είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να μην προκαλείται καμία απολύτως ενόχληση στους υπόλοιπους χώρους.

Σερβίρονται υπέροχα ροφήματα και σνακ σε συνδυασμό με ευχάριστη μουσική, ενώ οι σπουδαστές μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και σε διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια.