Περιγραφή

Στο Σεμινάριο αυτό θα γίνει παρουσίαση παρασκευής.

  • Ορεκτικού
  • Ριζότο

Ποιους Αφορά ?

  • Επαγγελματίες
  • Σπουδαστές

Γιατί να συμμετέχω?

  • Για να διευρύνεις τις γνώσεις σου σχετικά με το αντικείμενο
  • Πιστοποίηση Παρακολούθησης
  • Διεύρυνση Κύκλου Επαφών

Εισηγητής: Δημήτριος Καράμπαμπας

Σπούδασε μαγειρική το 2004 και από τότε έχω περάσει από πολύ μεγάλες κουζίνες  ξενοδοχείων  όπως το Hilton Athens,Grande Bretagne, Royal Olympic, Tα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται σαν executive chef & τα τελευταία 2 σαν executive chef του ξενοδοχείου Athens Gate. Aγαπά την ελληνική κουζίνα  & μαγειρεύοντας με μια μοντέρνα ματιά προσπαθεί να εξωτερικεύσει συναισθήματα & αναμνήσεις μεταφέροντας τα στο πιάτο.νομολόγος σε μεγάλες ναυτιλιακές επιχειρήσεις καθώς και σε ερευνητικά ινστιτούτα. Παράλληλα με την εργασιακή της δραστηριότητα αναπτύσσει και την δραστηριότητα της ως εκπαιδεύτρια σε μεγάλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κατάρτισης.”

 

Πρόγραμμα

Ημέρα: Σάββατο 2 Απριλίου
9:00 – 9:30: Προσέλευση / Εγγραφές

10:00:  Έναρξη Ημερίδας – Χαιρετισμοί

13:45 -14:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση

14:00: Λήξη Ημερίδας
Χορήγηση Βεβαιώσεων Συμμετοχής

Κόστος Συμμετοχής: 30 ευρώ!

 

Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων

Κάντε την κράτηση σας άμεσα και επωφεληθείτε από την μοναδική τιμή!