Η αγάπη όταν διαιρείται, πολλαπλασιάζεται όπως επίσης η ανθρωπιά και η βοήθεια προς στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Προσπαθώντας αυτό το ρητό να το υλοποιήσουμε, ο εκπαιδευτικός φορέας I.Ι.Ε.Κ City Unity δημιουργεί μια αλυσίδα στήριξης και συμπαράστασης του Χριστοδούλειου  Ιδρύματος Θηλέων που φιλοξενεί στους κόλπους του δεκάδες νεαρά κορίτσια εδώ και 70 χρόνια. Το Ι.ΙΕΚ City Unityπροχωράει σε μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την έμπρακτη συμβολή στο θεάρεστο έργο του Χριστοδούλειου Ιδρύματος.

Αφετηρία των ενεργειών αλληλεγγύης ήταν  η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης  όπως ρούχα, παιχνίδια, γραφική ύλη κ.α. τα οποία σε μια όμορφη, ανθρώπινη και λιτή τελετή παραδόθηκαν στα παιδιά που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι μας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμμετέχοντες καθώς και όσους συνέβαλαν για τη συγκέντρωση και προβολή του προαναφερθέντος υλικού καθώς και της ενέργειας, προσφέροντας ένα ψήγμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αγάπης προς το συνάνθρωπο και ειδικά προς τα παιδιά.

Η αγάπη για τα παιδιά ας είναι η κινητήρια δύναμη για τέτοιου εκδηλώσεις, που προσθέτουμε το λιθαράκι μας για να βλέπουμε χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών.

Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και εμείς οφείλουμε να τα βοηθήσουμε!

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του CityUnityI.IEK

Στ. Προμπονάς

Καρύτση 1 & Κολοκοτρώνη

Τηλ. Επικ.: +30 210 32 49 020

Εmail: info@iek.cityu.gr